torstai 13. marraskuuta 2014

Tylsät selitykset ja uusi tulokas!



Heipähei! Viime viikolla ei tullut postausta kiitos kokeiden. Ajattelin ensin että postaan viimeistään viikonloppuna, mutta halusimpa nyt olla reippaana ja tulla selittelemään tänne! :)


Viime viikolla ostin uuden konimuskaakkisen! Mietin tunnin, että ostaisinko vai en, mutta päätinpä silti ostaa! Uuden ruunan nimi on Dreamrunner. Dreamrunnerin ostin Fortista. Vaihdoin kotitallinkin Fort pintaan. Dreamrunnerin lempinimeksi päätyi Roni! Roni on nyt 9 lvl. Koulutuksetkin jäi siis vähän vähemmälle saamarin koulun takia! Päätinpä samassa kun ostin Ronin, että en osta uusia ''alotus konin'' näksöi hevosia, koska talli pian pursuaa niitä ja säästäisin jouluksi hieman star coinsseja!

Keskiviikkona päivityksessä tuli kerhotila omalle klubille. Ensin ajattelin, että ihan turhanpäiväinen päivitys, mutta kun menin tsekkaamaan sen niin se olikin tosi upea! Paljon pöytiä ja tuoleja! Uusia hevosia tuli Valeen. Yksi ruskea arabi ja kaksi ruskeaa ponia. Aijjaij kun se arabi on suloinen :3 Jaja karttaa on päivitetty. Nyt näkyy kuinka iso se Dino Valley on. Ei varmaan mene kauvaa, että se aukeaa! :3 
Näin kävi.

:3


Ihana:3



Nyt lopettelen postauksen tältä kertaa! Saas nähnä milloin ehdin taas postailla. Hyvää loppu viikkoa!
ps. Pahoittelen, jos kirjoitusvirheitä on pajon, koska tein nyt ihan pikapika postauksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti