lauantai 21. helmikuuta 2015

Aktiivisuuteni on 0

Nyt kerrankin on aikaa kirjoitella tännekkin. Syy miksi en ole postaillut on se, että käyn rippikoulua ja kirkossa pitäisi rampata puls koulu ja kokeet! Kun tuolla, jossain postauksessa sanoin, että yritän postailla paljon. Sekin lupaus meni pieleen. Kun noita kokeita puskee niskaan, niin aikaa sso:ssa ei ole hirveästi, Käyn vain hoitamassa kaakit ja tehnyt Keskiviikon tehuja. Niin ja yhtenä viikonloppuna en käynyt ollenkaan pelaamassa, koska netflixistä aloin katsomaan The Walking Deadia ja kuten arvata saattaa. Rakastuin siihen hemmetin ohjelmaan. Olen ihkuttanut koko viikon sitä sarjaa kaikille! :-D

Nyt on tullut noita ystävänpäivä tehtävii, joten niistä nyt en jaksaisi oikein kirjoitella. Henkilökohtaisesti minua ei kiinnosta koko turha ystävänpäivä. :D Kyllä olen tylsä ihminen. Ostin 3 viikkoa sitten ostin uuden konimuksen tuolta firgen tallilta. Hevosen nimi on Darkmadness. Rakastan tuota nimeä. Ah. Darkmadnessin lempinimiä ovat, Matukka, Matu, Metukka... Mitä ikinä päähän juolahtaakaan! Metukka on 11 levelinen. Olen ollut laiskana koulutuksen suhteen. Huomenna kun inventory näyttää 421 sc, niin juoksen pintan lautalle ostamaan uuden ponisen! Osaan ennustaa tulevaisuuteen, että en saa sitäkään koulutettua sitä loppuun!

Muttapa tässä tämän kerran selitkset. Jospa jaksaisin kirjoitella tänne useammin. Jostkut kuvat ovat hieman vanhempia, joten nyt Kristinellä on blondit hiukset.



Nauroin tälle kuvalle ääneen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti