torstai 9. huhtikuuta 2015

Motivaatio on miinuksen puolella

Hei kaikille pitkästä aikaa!

Miksi postauksia ei ole tullut? Noh otsikko osaa kertoa jo kaiken, 2 viikkoa sitten Lauvantai aamuna mokkulani hajosi. Otti muuten päähän. Ostimme sitten uuden mokkulan, mutta koneeni ei suostunut yhdistämään sitä nettiin. Haimme toisen saman merkkisen mokkulan ja sekään ei suostunut yhdistämään.Kävimme isäni kanssa eilen näyttämässä konettani gigantissa ja siellä hekään eivät tienneet mikä koseessani oli. Saatiin kuitenkin erin merkkinen mokkula ja se alkoi toimimaan! Olen siis joututnut käyttämään isäni läppäriä, mutta sillä pelaaminen ei ole oikein kiinnostanut. Joten täällä taas nyt ollaan!


Pääsiäs päivitykset tuli viimeviikolla. Perus munan metsästystä ja tehtäviä. Ei star riderit saivat 3 päivän star riderin koodilla ja star riderit saivat sähköpostiin viestin koodista, josta saa 200sc (ainakin minulle tuli.)  Eilen päivityksessä tuli uusi hevosrotu! Quarterinhevonen. Rakastuin mustaan Quarterinhevoseen, mutta en voi vielä ostaa sitä, koska liian vähän sc. Kauppakeskukseen tuli uusia vaatteita. Vielä tämän viikon voi etsiä pääsiäis munia.  Siiinäpä hieman päivityksistä.


Noin kuuklausi (?) sitten ostin 2 uutta konia nimeltään Moonmystery ja Starspirit. Moonmystery tuli silloin yhdessä päivityksessä ja Starspiritin ostin marketeilta. Moonmysteryn sain eilen 15lvl ja Starspirit on varmaan 10lvl.

(Anteeksi, jos kirjoitan epäselvästi! :D )

Tää on niin ihana :3


Moonmystery



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti